Over Zoete Post

Teuntje Smits:

' Als je me vraagt waar ik nou echt gelukkig van word, dan is dat antwoord heel simpel: gezelligheid met lekker eten. Dat is de reden waarom ik zo graag wil dat anderen dit ultieme geniet momentje ook kunnen ervaren. ' 

Op bovenstaande foto zie je het hart van Zoete Post. De Zoete Post keuken met eigenaresse Teuntje Smits. Een tikje chaotisch en gestoord maar vooral heel enthousiast en gepassioneerd! 

Teuntje:
'Ik vind het heerlijk om lekker eten te maken en iedereen dit te laten proeven. Ik geef eerlijk toe dat ik dan ook best een beetje teleurgesteld ben als iemand zegt ‘nee, ik hoef niet’. Ik wil mensen laten genieten, genieten van lekker eten!

Na mijn opleiding ben ik bij een bank gaan werken, aan een bureau en continu starend naar een computer. Tijdens dit staren dwaalden mijn gedachtes vaak af naar wat ik deze avond weer mocht gaan koken of wat ik dit weekend eens allemaal zou gaan bakken. Tijdens het werk achter mijn bureau bedacht ik me dat ik dat eigenlijk gewoon altijd wil doen, mensen laten genieten van lekker eten!'

“Ik wil iedereen laten genieten. Genieten van lekker eten!”

Daar is dan ook het idee voor Quiche of Cake ontstaan. Het bedrijf waar alles in 2017 mee is begonnen. Een cateringbedrijf met een mobiele keuken om op locatie dingen te kunnen maken. Uiteindelijk ook nog veel meer dan dat. Dit begon vanuit huis maar sinds 2018 verhuisd naar een bedrijfslocatie. Door de coronacrisis vielen echter alle opdrachten plots weg. Binnen één dag heeft Teuntje Zoete Post opgezet. Eigenlijk alleen om kort de coronatijd te kunnen overbruggen. Maar het was zo'n succes dat Quiche of Cake gestopt is en er een nieuw bedrijf was geboren: Zoete Post! 

Op dit moment is Zoete Post een goed lopend bedrijf met meerdere medewerkers en vooral heel erg veel enthousiaste klanten! Dat maakt dat wij iedere dag weer met plezier voor jullie aan het bakken zijn. 

'De keuken is echt het hart van ons bedrijf. Hier verzinnen en maken we onze te lekkere zoete post!'

Waar het begon met een zakje bloem van 1kg van de lokale supermarkt, komt nu wekelijks de bakkersgroothandel onze grondstoffen leveren. We maken gebruik van de beste ingrediënten om de lekkerste zoete post te maken. Vaak bakken we zo'n 1000 van onze gebakjes op één dag. Dat komt als we brownies bakken neer op 25kg suiker, 20kg roomboter, 10 kg chocolade, 10kg bloem en 10 kg oreo's ;-). Na het bakken worden al onze gebakjes met de hand gesneden. We snijden de randjes er af omdat deze iets droger worden. Maar deze randjes worden dan wel weer gebruikt voor de Zoete Post granola! 

Verder blijven we continu ontwikkelen en onze recepten verbeteren. En natuurlijk proberen we heel erg vaak nieuwe smaken uit omdat we heel graag blijven vernieuwen zodat de zoete post voor jullie elke keer een nieuw feestje is!

Video van zomer 2020.
Veel is er niet meer up to date zoals de huisstijl, doosjes en tegenwoordig hebben we veul grotere bakken en een supersonische oven ;-). maar we bakken nog steeds in dezelfde keuken en het verhaal achter Zoete Post klopt ook nog steeds!

Zoete blog. Altijd lekker!

Het lekkerste brievenbuscadeau om iemand beterschap te wensen!Een bosje bloemen sturen om iemand beterschap of sterkte te wensen. Het is in Nederland bijna een traditie geworden. En ik geef toe, bloemen zijn ook mooi en leuk om te krijgen. Maar, als je huis vol staat met 10 (of soms nog wel meer) bossen bloemen. Dan word je ook niet per se heel blij meer van nummer bosje nummer 11. Onze brievenbusbrownies zijn daarentegen het ideale geschenk om iemand beterschap of sterkte te wensen! Waarom? Hieronder geven we je zes redenen waarom dit cadeau zo leuk en handig is!Lees lekker door Het lekkerste brievenbuscadeau voor de Dag van de Leerkracht!Op 5 oktober is het weer de dag van de leerkracht. Een mooi moment om alle leraren eens in het zonnetje te zetten! En, hoe kan dat nou beter dan met een uniek, lekker en hip brievenbusgeschenk! Want ja, dit heerlijke cadeau past gewoon door elke brievenbus, samen met een persoonlijke boodschap!Lees lekker door Brievenbusgeschenk als bedankje na vakantiedrukteDe zomervakantie.. voor veel mensen een heerlijke tijd om lekker te genieten van vakantie en je gezin. Maar, voor bedrijven vaak ook hectische periode vol uitdagingen. Het is vaak toch lastig om de planning rond te krijgen en van de collega’s wordt er veel verlangd om alles toch draaiende te houden. Zoete post is de perfecte keuze om je medewerkers te verwennen na een drukke vakantieperiode. In onderstaande blog zullen we ontdekken waarom brievenbus brownies het ideale geschenk zijn en hoe ze een glimlach kunnen toveren op het gezicht van elke medewerker. Een echt uniek, hip en lekker relatiegeschenk dus!Lees lekker door