Klantenservice

Contact

Captcha is incorrect
VersturenSuccesvol verzonden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Categorieën
Productinformatie

Bestellen

Verzenden/bezorgen

Ik heb zoete post ontvangen

Zakelijk

Losse gebakjes bestellen

Klachten

Retourneren

Annuleren
Zoete Post pakketje

Het pakketje is een grote verrassing voor de ontvanger en is dus een cadeautje door de brievenbus. De ontvanger krijgt een leuk doosje volledig in Zoete Post stijl in een biologisch afbreekbaar zakje. Zodra de ontvanger het doosje opent ziet hij of zij jouw persoonlijke boodschap op onze wenskaart gedrukt en natuurlijk het door jou uitgekozen lekkers. Het lekkers zit verpakt in vetvrij papier zodat het lang goed blijft. Verder zit er ook een kaartje bij met de houdbaarheidsdatum en onze contactgegevens.

Allergenen informatie  

Op deze pagina kan je alle allergenen informatie vinden. Ook vind je de informatie in onze shop. 

Vegan/lactosevrij

Op dit moment hebben wij vegan brownies met oreo koekjes. Deze brownies zijn melk/lactose, ei, noten & pinda vrij en vrij van dierlijke producten! Hierbij moet wel gezegd worden dat er kans op sporen is van melk in de oreo koekjes. Verder worden de brownies in dezelfde keuken gemaakt als waar ook producten worden gemaakt met noten/pinda/melk. We maken echter tussendoor  alles goed schoon en ook als we gaan inpakken wassen we onze handen goed. Er is wel een (zeer) kleine kans op sporen van noten en pinda’s.

Suikervrij

Onze gebakjes bevatten allemaal suiker. Daarom zijn ze ook zo lekker!

Glutenvrij

Onze gebakjes bevatten allemaal gluten. We zouden het heel graag zonder willen, maar omdat we in deze keuken en ovens heel veel werken met bloem is het niet mogelijk om glutenvrij gebak te maken wat ook echt 100% glutenvrij is. En aangezien bij coeliaki één korreltje bloem al te veel is, hebben we besloten om dit niet te doen.

Zwangerschapsproof

Ja zeker! Alle gebakjes worden gebakken en dus goed verhit. Daarom kan het ook gegeten worden door zwangere vrouwen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van gepasteuriseerde eieren dus ook wanneer het niet goed verhit zou zijn dan is het nog steeds veilig voor zwangeren. En ik beloof je, zwangere vrouwen worden heel gelukkig van een doosje zoete post! 

Houdbaarheid 

In het doosje zit een extra kaartje met een ten-minste-houdbaar-tot-datum. Wij garanderen dat de gebakjes goed zijn tot tenminste deze datum. De gebakjes zijn op de dag van verzenden nog 9 dagen houdbaar. 

Bewaaradvies

Je kan de gebakjes gewoon bewaren in het doosje, maak het papier wel goed dicht. Je kan de gebakjes ook in een afgesloten bakje doen. Wij vinden het zelf het lekkerste om de zoete post te bewaren op kamertemperatuur, ze zijn dan lekker zacht en smeuïg. Maar mocht je het zelf lekkerder vinden om ze iets harder te eten, dan kun je ze ook in de koelkast bewaren. De lucht in de koelkast is echter wel droog waardoor ze iets uit kunnen drogen. Als het extreem warm weer is kan je ze ook even in de koelkast leggen om iets harder te worden.

Verder nog vragen?

0478 785579
Ma t/m vr 10.00 - 16.00 uur.

Nemen we niet op? Stuur dan een mail. De mailbox checken we regelmatig en altijd vlak voordat we de post verzenden.

meel@zoete-post.nl

Heb je een vraag over een bestelling? Vermeld dan het bestelnummer in de mail. 

Zoete blog. Altijd lekker!

Het lekkerste brievenbuscadeau om iemand beterschap te wensen!Een bosje bloemen sturen om iemand beterschap of sterkte te wensen. Het is in Nederland bijna een traditie geworden. En ik geef toe, bloemen zijn ook mooi en leuk om te krijgen. Maar, als je huis vol staat met 10 (of soms nog wel meer) bossen bloemen. Dan word je ook niet per se heel blij meer van nummer bosje nummer 11. Onze brievenbusbrownies zijn daarentegen het ideale geschenk om iemand beterschap of sterkte te wensen! Waarom? Hieronder geven we je zes redenen waarom dit cadeau zo leuk en handig is!Lees lekker door Het lekkerste brievenbuscadeau voor de Dag van de Leerkracht!Op 5 oktober is het weer de dag van de leerkracht. Een mooi moment om alle leraren eens in het zonnetje te zetten! En, hoe kan dat nou beter dan met een uniek, lekker en hip brievenbusgeschenk! Want ja, dit heerlijke cadeau past gewoon door elke brievenbus, samen met een persoonlijke boodschap!Lees lekker door Brievenbusgeschenk als bedankje na vakantiedrukteDe zomervakantie.. voor veel mensen een heerlijke tijd om lekker te genieten van vakantie en je gezin. Maar, voor bedrijven vaak ook hectische periode vol uitdagingen. Het is vaak toch lastig om de planning rond te krijgen en van de collega’s wordt er veel verlangd om alles toch draaiende te houden. Zoete post is de perfecte keuze om je medewerkers te verwennen na een drukke vakantieperiode. In onderstaande blog zullen we ontdekken waarom brievenbus brownies het ideale geschenk zijn en hoe ze een glimlach kunnen toveren op het gezicht van elke medewerker. Een echt uniek, hip en lekker relatiegeschenk dus!Lees lekker door