Klantenservice

Contact

Captcha is incorrect
VersturenSuccesvol verzonden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Categorieën
Productinformatie

Bestellen

Verzenden/bezorgen

Ik heb zoete post ontvangen

Zakelijk

Losse gebakjes bestellen

Klachten

Retourneren

Annuleren
Zoete Post pakketje

Het pakketje is een grote verrassing voor de ontvanger en is dus een cadeautje door de brievenbus. De ontvanger krijgt een leuk doosje volledig in Zoete Post stijl in een biologisch afbreekbaar zakje. Zodra de ontvanger het doosje opent ziet hij of zij jouw persoonlijke boodschap op onze wenskaart gedrukt en natuurlijk het door jou uitgekozen lekkers. Het lekkers zit verpakt in vetvrij papier zodat het lang goed blijft. Verder zit er ook een kaartje bij met de houdbaarheidsdatum en onze contactgegevens.

Allergenen informatie  

Op deze pagina kan je alle allergenen informatie vinden. Ook vind je de informatie in onze shop. 

Vegan/lactosevrij

Op dit moment hebben wij vegan brownies met oreo koekjes. Deze brownies zijn melk/lactose, ei, noten & pinda vrij en vrij van dierlijke producten! Hierbij moet wel gezegd worden dat er kans op sporen is van melk in de oreo koekjes. Verder worden de brownies in dezelfde keuken gemaakt als waar ook producten worden gemaakt met noten/pinda/melk. We maken echter tussendoor  alles goed schoon en ook als we gaan inpakken wassen we onze handen goed. Er is wel een (zeer) kleine kans op sporen van noten en pinda’s.

Suikervrij

Onze gebakjes bevatten allemaal suiker. Daarom zijn ze ook zo lekker!

Glutenvrij

Onze gebakjes bevatten allemaal gluten. We zouden het heel graag zonder willen, maar omdat we in deze keuken en ovens heel veel werken met bloem is het niet mogelijk om glutenvrij gebak te maken wat ook echt 100% glutenvrij is. En aangezien bij coeliaki één korreltje bloem al te veel is, hebben we besloten om dit niet te doen.

Zwangerschapsproof

Ja zeker! Alle gebakjes worden gebakken en dus goed verhit. Daarom kan het ook gegeten worden door zwangere vrouwen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van gepasteuriseerde eieren dus ook wanneer het niet goed verhit zou zijn dan is het nog steeds veilig voor zwangeren. En ik beloof je, zwangere vrouwen worden heel gelukkig van een doosje zoete post! 

Houdbaarheid 

In het doosje zit een extra kaartje met een ten-minste-houdbaar-tot-datum. Wij garanderen dat de gebakjes goed zijn tot tenminste deze datum. De gebakjes zijn op de dag van verzenden nog 9 dagen houdbaar. De rocky roads zijn zelfs houdbaar tot 4 weken na verzending!

Bewaaradvies

Je kan de gebakjes gewoon bewaren in het doosje, maak het papier wel goed dicht. Je kan de gebakjes ook in een afgesloten bakje doen.


- Brownies/blondies/boterkoek. Wij vinden deze gebakjes het lekkerst als ze bewaard worden op kamertemperatuur, ze zijn dan lekker zacht en smeuïg. Maar mocht je het zelf lekkerder vinden om ze iets harder te eten, dan kun je ze ook in de koelkast bewaren. De lucht in de koelkast is echter wel droog waardoor ze iets uit kunnen drogen. 

- Rocky road: de rocky road kan het beste in de koelkast bewaard worden, ze zijn dan zelfs veel langer dan 9 dagen houdbaar! Het is wel het lekkerste om ze op kamertemperatuur te eten.

Verder nog vragen?

0478 785579
Ma t/m vr 10.00 - 16.00 uur.

Nemen we niet op? Stuur dan een mail. De mailbox checken we regelmatig en altijd vlak voordat we de post verzenden.

meel@zoete-post.nl

Heb je een vraag over een bestelling? Vermeld dan het bestelnummer in de mail.