Big box

Zoete post op jouw feestje, vergadering, uitvaart of gewoon bij jou thuis. Dat klinkt als muziek in de oren toch? Daar hebben wij deze big box voor in het leven geroepen! Een box van 30 stuks zoete post. In Venray e.o. mogelijk om bevroren te leveren. Maar met de post kan het ontdooid door heel NL bezorgd worden. 

Hoeveelheid
De gebakjes wegen +- 80 gram per stuk en in elke doos zitten 30 stuks.

Doos
De big box wordt geleverd in een kartonnen doos met daarin een plastic zak zodat de zoete post goed luchtdicht verpakt zit.

Kosten
€59,90 incl. BTW en excl. eventuele bezorgkosten

Levering
Nederland: Verzending met pakketpost van PostNL. Verzending maandag t/m vrijdag. Als PostNL mee werkt wordt het een dag later geleverd. De big box is ontdooid**. De verzendkosten zijn €6,95. 

Gemeente Venray: Afhalen van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-16.00 uur op de Horsterweg 3 in Leunen. Vanaf 4 big boxen gratis levering op werkdagen tussen 9.00-16.00 uur. Bevroren* of ontdooid** geleverd.

Omgeving Venray: Vanaf 4 stuks bezorgd binnen een straal van 25 km vanaf Horsterweg 3 in Leunen van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-16.00 uur. €15 bezorgkosten + €0,50 per kilometer (retour). Bevroren* of ontdooid** geleverd. 

Houdbaarheid
* Bevroren is het nog minimaal 3 maanden lekker.
** Vanaf het moment van verzenden of uithalen is het nog minimaal 10 dagen lekker.

Bestellen
We hebben vrijwel alle soorten altijd op voorraad! 
Stuur om te bestellen een mail naar meel@zoete-post.nl

Smaken
Wij maken voor jullie een lekkere mix uit ons huidige assortiment. Liever zelf kiezen? Laat ons dat dan even weten! Sommige zoete post is duurder dus dan zal de totaalprijs mogelijk wat hoger uitvallen. 

Zoete blog. Altijd lekker!

Het lekkerste brievenbuscadeau om iemand beterschap te wensen!Een bosje bloemen sturen om iemand beterschap of sterkte te wensen. Het is in Nederland bijna een traditie geworden. En ik geef toe, bloemen zijn ook mooi en leuk om te krijgen. Maar, als je huis vol staat met 10 (of soms nog wel meer) bossen bloemen. Dan word je ook niet per se heel blij meer van nummer bosje nummer 11. Onze brievenbusbrownies zijn daarentegen het ideale geschenk om iemand beterschap of sterkte te wensen! Waarom? Hieronder geven we je zes redenen waarom dit cadeau zo leuk en handig is!Lees lekker door Het lekkerste brievenbuscadeau voor de Dag van de Leerkracht!Op 5 oktober is het weer de dag van de leerkracht. Een mooi moment om alle leraren eens in het zonnetje te zetten! En, hoe kan dat nou beter dan met een uniek, lekker en hip brievenbusgeschenk! Want ja, dit heerlijke cadeau past gewoon door elke brievenbus, samen met een persoonlijke boodschap!Lees lekker door Brievenbusgeschenk als bedankje na vakantiedrukteDe zomervakantie.. voor veel mensen een heerlijke tijd om lekker te genieten van vakantie en je gezin. Maar, voor bedrijven vaak ook hectische periode vol uitdagingen. Het is vaak toch lastig om de planning rond te krijgen en van de collega’s wordt er veel verlangd om alles toch draaiende te houden. Zoete post is de perfecte keuze om je medewerkers te verwennen na een drukke vakantieperiode. In onderstaande blog zullen we ontdekken waarom brievenbus brownies het ideale geschenk zijn en hoe ze een glimlach kunnen toveren op het gezicht van elke medewerker. Een echt uniek, hip en lekker relatiegeschenk dus!Lees lekker door