Oreo arretjescake recept

Bereidingstijd 30 minuten | 6 uur in de koelkast | +- 16 grote plakken

Dit is weer eens zo'n gevalletje: het beste van twee werelden! Kies vooral zelf je lievelingsoreo uit om te gebruiken en ga aan de slag om deze te lekkere arretjescake te maken! 

 Ingrediënten

 • 375 gram boter
 • 75 gram cacao
 • 300 gram lichtbruine basterdsuiker
 • 1 tl vanille aroma
 • klein snufje zout
 • 2 kleine eieren
 • +- 450 gram oreo in kleine stukjes(smaak naar wens, wij gebruikten oreo original, golden oreo & oreo remix caramel vanilla). 
 • 250 gram biscuitjes in kleine stukjes

Topping

 • 2 repen Milka Oreo white (of wil je 'm minder zoet, dan Milka Oreo melk of een reep pure chocolade)

Bereiding.

 1. Bekleed de binnenkant van een cakeblik met plastic folie
 2. Smelt de boter in een pannetje. 
 3. Mix de suiker, vanille, snufje zout en het ei tot het lichter van kleur en luchtig is. 
 4. Voeg de boter toe en mix dit zo kort mogelijk door.
 5. Spatel de cacao door het beslag en daarna de oreo en biscuitjes. 
 6. Doe het beslag in een cakeblik en strijk het glad.
 7. Smelt de chocolade au bain marie of voorzichtig in de magnetron en spreid uit over de arretjescake.
 8. Zet in de koelkast en laat zeker 4 tot 6 uur opstijven.
 9. ENJOY!

Zoete blog. Altijd lekker!

Het lekkerste brievenbuscadeau om iemand beterschap te wensen!Een bosje bloemen sturen om iemand beterschap of sterkte te wensen. Het is in Nederland bijna een traditie geworden. En ik geef toe, bloemen zijn ook mooi en leuk om te krijgen. Maar, als je huis vol staat met 10 (of soms nog wel meer) bossen bloemen. Dan word je ook niet per se heel blij meer van nummer bosje nummer 11. Onze brievenbusbrownies zijn daarentegen het ideale geschenk om iemand beterschap of sterkte te wensen! Waarom? Hieronder geven we je zes redenen waarom dit cadeau zo leuk en handig is!Lees lekker door Het lekkerste brievenbuscadeau voor de Dag van de Leerkracht!Op 5 oktober is het weer de dag van de leerkracht. Een mooi moment om alle leraren eens in het zonnetje te zetten! En, hoe kan dat nou beter dan met een uniek, lekker en hip brievenbusgeschenk! Want ja, dit heerlijke cadeau past gewoon door elke brievenbus, samen met een persoonlijke boodschap!Lees lekker door Brievenbusgeschenk als bedankje na vakantiedrukteDe zomervakantie.. voor veel mensen een heerlijke tijd om lekker te genieten van vakantie en je gezin. Maar, voor bedrijven vaak ook hectische periode vol uitdagingen. Het is vaak toch lastig om de planning rond te krijgen en van de collega’s wordt er veel verlangd om alles toch draaiende te houden. Zoete post is de perfecte keuze om je medewerkers te verwennen na een drukke vakantieperiode. In onderstaande blog zullen we ontdekken waarom brievenbus brownies het ideale geschenk zijn en hoe ze een glimlach kunnen toveren op het gezicht van elke medewerker. Een echt uniek, hip en lekker relatiegeschenk dus!Lees lekker door