Het lekkerste geschenk voor de Dag van de Pedagogisch Medewerker

Op 21 september is het weer tijd om alle pedagogisch medewerkers in het zonnetje te zetten! Ben je op zoek naar een origineel en heerlijk cadeau om je waardering te tonen voor de medewerkers van jouw kinderopvang? Zoek niet verder! Want zeg nou zelf een doos vol lekkere brownies, blondies, boterkoek én een persoonlijke boodschap door de brievenbus, daar zou je zelf toch ook heel blij van worden?! 

Waarom is zoete post het ideale geschenk om een lach te toveren op het gezicht van jouw pedagogisch medewerkers?

Gemakkelijke verzending en ontvangst:
Een van de grootste voordelen van zoete post is het gemak van verzending en ontvangst. Deze heerlijke huisgemaakte traktaties worden zorgvuldig verpakt in een hele mooie brievenbusvriendelijke doos en worden samen met een persoonlijke boodschap afgeleverd door heel Nederland. De pedagogisch medewerker hoeft dus niet thuis te zijn wanneer het geschenk wordt geleverd! Het voordeel is dat dus iedereen het cadeau tegelijk ontvangt.

Een zoete traktatie om te ontspannen:
Pedagogisch medewerkers zetten zich dagelijks in om kinderen te begeleiden, te onderwijzen en te ondersteunen. Ze verdienen een lekker momentje voor zichzelf. Een momentje waar jij laat weten dat je aan ze denkt en ze waardeert. Terwijl ze genieten van al het lekkers lezen ze jouw persoonlijke boodschap en waardering. Dit zorgt voor een extra boost om daarna weer vol energie aan de slag te gaan in hun mooie vak!

Personalisatiemogelijkheden:
Al vanaf 1 stuk is de persoonlijke boodschap gratis. Want dat is nou juist waar het om draait. De lekkerste zoete post samen met jouw persoonlijke boodschap!
We denken daarnaast heel graag met je mee om de doosjes te matchen met jouw bedrijf. Bijvoorbeeld door een gedrukte kaart in jullie huisstijl. Of bij grotere oplages zelfs een sticker op het doosje zodat het echt volledig in jullie stijl is. Heb je verder zelf nog ideeën of wensen? Dan horen we dat graag en samen maken we er iets moois van!

Lekker!
Tja, hier hoeven we geen heel lang verhaal van te maken. Want zoete post is gewoon heel erg lekker. En misschien klinkt dit een beetje als ‘wij van wc-eend adviseren wc-eend’. Maar, daar hebben we iets op gevonden! Je mag zakelijk namelijk gratis een proefdoosje aanvragen via deze pagina


Nieuwsgierig? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kijk voor meer informatie op onze zakelijke pagina. 

 

Een blijvende herinnering
De smaak van een heerlijke brownie kan tijdelijk zijn, maar de waardering die je uitdrukt door middel van dit geschenk zal zeker een blijvende herinnering zijn!

Zoete blog. Altijd lekker!

Het lekkerste brievenbuscadeau om iemand beterschap te wensen!Een bosje bloemen sturen om iemand beterschap of sterkte te wensen. Het is in Nederland bijna een traditie geworden. En ik geef toe, bloemen zijn ook mooi en leuk om te krijgen. Maar, als je huis vol staat met 10 (of soms nog wel meer) bossen bloemen. Dan word je ook niet per se heel blij meer van nummer bosje nummer 11. Onze brievenbusbrownies zijn daarentegen het ideale geschenk om iemand beterschap of sterkte te wensen! Waarom? Hieronder geven we je zes redenen waarom dit cadeau zo leuk en handig is!Lees lekker door Het lekkerste brievenbuscadeau voor de Dag van de Leerkracht!Op 5 oktober is het weer de dag van de leerkracht. Een mooi moment om alle leraren eens in het zonnetje te zetten! En, hoe kan dat nou beter dan met een uniek, lekker en hip brievenbusgeschenk! Want ja, dit heerlijke cadeau past gewoon door elke brievenbus, samen met een persoonlijke boodschap!Lees lekker door Brievenbusgeschenk als bedankje na vakantiedrukteDe zomervakantie.. voor veel mensen een heerlijke tijd om lekker te genieten van vakantie en je gezin. Maar, voor bedrijven vaak ook hectische periode vol uitdagingen. Het is vaak toch lastig om de planning rond te krijgen en van de collega’s wordt er veel verlangd om alles toch draaiende te houden. Zoete post is de perfecte keuze om je medewerkers te verwennen na een drukke vakantieperiode. In onderstaande blog zullen we ontdekken waarom brievenbus brownies het ideale geschenk zijn en hoe ze een glimlach kunnen toveren op het gezicht van elke medewerker. Een echt uniek, hip en lekker relatiegeschenk dus!Lees lekker door