Het lekkerste brievenbuscadeau om iemand beterschap te wensen!

Een uniek, hip en lekker brievenbuscadeau!

Een bosje bloemen sturen om iemand beterschap of sterkte te wensen. Het is in Nederland bijna een traditie geworden. En ik geef toe, bloemen zijn ook mooi en leuk om te krijgen. Maar, als je huis vol staat met 10 (of soms nog wel meer) bossen bloemen, dan word je ook niet per se heel blij meer van nummer bosje nummer 11. Onze brievenbusbrownies zijn daarentegen het ideale geschenk om iemand beterschap of sterkte te wensen! Waarom? Hieronder geven we je zes redenen waarom dit cadeau zo leuk en handig is!

Gemakkelijk bestellen & verzenden
Je kan heel gemakkelijk online de bestelling plaatsen en wij doen de rest voor je! Nadat al ons lekkers is gebakken, wordt het in hele mooie brievenbusdoosjes ingepakt. Hierdoor is het goed verpakt en blijft het lekker vers. Ook handig, de ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn. Jij krijgt als verzender via de mail een track & trace link zodat je jouw bestelling ook kan volgen. 

Jij bepaalt de verzenddatum!
Weet je bijvoorbeeld dat iemand over een week geopereerd wordt? Of dat ze over een paar dagen ontslagen wordt uit het ziekenhuis? Jij bepaalt wanneer wij het doosje verzenden. Dat kan je heel gemakkelijk tijdens het bestellen aangeven.

De keuze is reuze
We hebben verschillende smaken brownies, blondies en boterkoek. Ook hebben we de lekkerste mixen voor je samengesteld! Hierbij houden we altijd rekening met verschillende soorten en vullingen in een doosje! 

Gratis persoonlijke boodschap
Het belangrijkste aan het sturen van een presentje is natuurlijk om de ontvanger te laten weten dat je aan hem of haar denkt! Je mag bij ons altijd gratis een persoonlijke boodschap toevoegen die we op een wenskaart printen.

Je kunt er lang van genieten.
Vanaf verzenden is de zoete post 10 dagen houdbaar. Dus ook ideaal om bij elke kop thee een klein stukje te eten. Al snappen wij het uiteraard ook goed als de hele doos in 1x leeg gaat ;-).

Lekker!
Hah, dit klinkt een beetje als ‘wij van wc-eend adviseren wc-eend’. Maar echt, het is heel erg lekker! We maken alles zelf, zijn continu kritisch op onszelf, proeven veel en vinden smaak gewoon echt het aller- allerbelangrijkste. Gelukkig krijgen we ook heeel vaak van onze klanten te horen dat ze het echt heel erg lekker vinden!

En, hebben we je enthousiast gemaakt over dit unieke brievenbuscadeau? Bestellen kan via onze shop!

Zoete blog. Altijd lekker!