Frambozen blondies recept

Bereidingstijd 30 minuten | Baktijd 40/45 minuten | 16 stuks

De frisse smaak van frambozen, zoete touch van witte chocolade & de crunch van de pecannoten maakt dit echt een te lekkere sticky blondie!

Ingrediënten

  • 160 gram roomboter
  • 275 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 1 tl vanille
  • flinke snuf zout
  • 2 kleine eieren
  • 225 gram bloem
  • 120 gram frambozen
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram pecannoten

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 165 °C (bij hetelucht) of op 180 °C (bij boven & onder warmte).

2. Vet een bakvorm van 20x20cm in en bekleed met bakpapier. 

3. Smelt de boter in een pannetje op laag vuur.

4. Wanneer de boter gesmolten is mix je dit +- 3 tot 5 minuten samen met de suiker, vanille en zout. 

5. Snij ondertussen de witte chocolade en de helft van de pecannoten in kleine stukjes. 

6. Voeg één ei toe aan het beslag en mix dit goed door. Wanneer het ei is opgenomen voeg je ook het andere ei toe. Mix alles nog +- 5 minuten. 

7. Voeg de bloem door en mix kort door totdat het een geheel is. 

8. Spatel de chocolade, gesneden pecannoten en frambozen door het beslag. Bewaar de hele pecannoten voor de topping. 

9. Verdeel het beslag over de bakvorm en strijk dit glad. 

10. Verdeel de hele pecannoten over het beslag en duw goed aan.

11. Bak de blondie 40 tot 45 minuten in de oven tot het een mooie lichtbruine kleur heeft. De blondie is nog zacht als het uit de oven komt maar na het afkoelen wordt het wel wat steviger.

Enjoy!

Zoete blog. Altijd lekker!

Het lekkerste brievenbuscadeau om iemand beterschap te wensen!Een bosje bloemen sturen om iemand beterschap of sterkte te wensen. Het is in Nederland bijna een traditie geworden. En ik geef toe, bloemen zijn ook mooi en leuk om te krijgen. Maar, als je huis vol staat met 10 (of soms nog wel meer) bossen bloemen. Dan word je ook niet per se heel blij meer van nummer bosje nummer 11. Onze brievenbusbrownies zijn daarentegen het ideale geschenk om iemand beterschap of sterkte te wensen! Waarom? Hieronder geven we je zes redenen waarom dit cadeau zo leuk en handig is!Lees lekker door Het lekkerste brievenbuscadeau voor de Dag van de Leerkracht!Op 5 oktober is het weer de dag van de leerkracht. Een mooi moment om alle leraren eens in het zonnetje te zetten! En, hoe kan dat nou beter dan met een uniek, lekker en hip brievenbusgeschenk! Want ja, dit heerlijke cadeau past gewoon door elke brievenbus, samen met een persoonlijke boodschap!Lees lekker door Brievenbusgeschenk als bedankje na vakantiedrukteDe zomervakantie.. voor veel mensen een heerlijke tijd om lekker te genieten van vakantie en je gezin. Maar, voor bedrijven vaak ook hectische periode vol uitdagingen. Het is vaak toch lastig om de planning rond te krijgen en van de collega’s wordt er veel verlangd om alles toch draaiende te houden. Zoete post is de perfecte keuze om je medewerkers te verwennen na een drukke vakantieperiode. In onderstaande blog zullen we ontdekken waarom brievenbus brownies het ideale geschenk zijn en hoe ze een glimlach kunnen toveren op het gezicht van elke medewerker. Een echt uniek, hip en lekker relatiegeschenk dus!Lees lekker door