Dulche de leche recept

Bereidingstijd 5 minuten | kooktijd 3 uur

Dit is echt het meest easy recept ever met het meest verrukkelijke resultaat.

Super lekker in ons banoffee recept, in een cheesecake, op de pannenkoek, door de yoghurt, op je boterham, als kaas dip en ga zo nog maar even door!

Ingrediënten 

  • Blikje gecondenseerde melk
  • Optioneel: snuf zeezout

Bereidingswijze

1. Breng een grote pan met water aan de kook.

2. Haal het papiertje van het blik en zet het (gesloten) blik in het kokende water en doe de deksel op de pan zodat er minder water verdampt.

3. Kook dit 2,5 tot 3 uur en zorg dat het blik continu onder water blijft. Af en toe zul je het water moeten bij moeten vullen.

4. Open het blik en tadaaaa, Dulce de leche! Als je het lekker vind kan je nog wat zeezout toevoegen.

 

Zoete blog. Altijd lekker!

Het lekkerste brievenbuscadeau om iemand beterschap te wensen!Een bosje bloemen sturen om iemand beterschap of sterkte te wensen. Het is in Nederland bijna een traditie geworden. En ik geef toe, bloemen zijn ook mooi en leuk om te krijgen. Maar, als je huis vol staat met 10 (of soms nog wel meer) bossen bloemen. Dan word je ook niet per se heel blij meer van nummer bosje nummer 11. Onze brievenbusbrownies zijn daarentegen het ideale geschenk om iemand beterschap of sterkte te wensen! Waarom? Hieronder geven we je zes redenen waarom dit cadeau zo leuk en handig is!Lees lekker door Het lekkerste brievenbuscadeau voor de Dag van de Leerkracht!Op 5 oktober is het weer de dag van de leerkracht. Een mooi moment om alle leraren eens in het zonnetje te zetten! En, hoe kan dat nou beter dan met een uniek, lekker en hip brievenbusgeschenk! Want ja, dit heerlijke cadeau past gewoon door elke brievenbus, samen met een persoonlijke boodschap!Lees lekker door Brievenbusgeschenk als bedankje na vakantiedrukteDe zomervakantie.. voor veel mensen een heerlijke tijd om lekker te genieten van vakantie en je gezin. Maar, voor bedrijven vaak ook hectische periode vol uitdagingen. Het is vaak toch lastig om de planning rond te krijgen en van de collega’s wordt er veel verlangd om alles toch draaiende te houden. Zoete post is de perfecte keuze om je medewerkers te verwennen na een drukke vakantieperiode. In onderstaande blog zullen we ontdekken waarom brievenbus brownies het ideale geschenk zijn en hoe ze een glimlach kunnen toveren op het gezicht van elke medewerker. Een echt uniek, hip en lekker relatiegeschenk dus!Lees lekker door