Dit is echt het meest easy recept ever met het meest verrukkelijke resultaat.
Super lekker in ons banoffee recept, in een cheesecake, op de pannenkoek, door de yoghurt, op je boterham, als kaas dip en ga zo nog maar even door!
© Zoete Post 2023 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Cookies
Bereidingstijd 5 minuten | kooktijd 3 uur
Dit is echt het meest easy recept ever met het meest verrukkelijke resultaat.
Super lekker in ons banoffee recept, in een cheesecake, op de pannenkoek, door de yoghurt, op je boterham, als kaas dip en ga zo nog maar even door!
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Breng een grote pan met water aan de kook.
2. Haal het papiertje van het blik en zet het (gesloten) blik in het kokende water en doe de deksel op de pan zodat er minder water verdampt.
3. Kook dit 2,5 tot 3 uur en zorg dat het blik continu onder water blijft. Af en toe zul je het water moeten bij moeten vullen.
4. Open het blik en tadaaaa, Dulce de leche! Als je het lekker vind kan je nog wat zeezout toevoegen.