De leukste moederdagcadeaus

Is jouw inspiratie voor een tof moederdagcadeau na al die jaren een beetje op? En ben je op zoek naar een leuk en uniek moederdagcadeau? Wij hebben voor jou een lijst samengesteld met allerlei hippe, creatieve en unieke moederdagcadeaus! 

Armbandje

Ken je het toffe sieradenlabel Label Kiki al? Zij hebben echt te mooie sieraden. Wij zijn in ieder geval verliefd op dit armbandje. Wil je het helemaal speciaal maken? Koop dan twee armbandjes, eentje voor jezelf en eentje voor je moeder.
Klik hier om direct naar de website te gaan.

 

Kweek je eigen kruidentuin

De zon begint te schijnen en de bloemetjes staan weer in bloei. Het perfecte weer om je eigen kruidentuintje te kweken! Met verschillende soorten kruiden en zaadjes kunnen de mama’s eigen kruiden kweken om vervolgens te verwerken in de lekkerste gerechten. 

Droogbloemen
Niet iedereen is even goed met bloemen en planten, de oplossing? Droogbloemen. Deze bloemen zullen niet gaan hangen zonder water en hebben weinig aandacht nodig om mooi te blijven. Een goedkoop maar zeker mooi cadeau van lange duur. Complot heeft hele mooi droogbloemen die ze gewoon met de post versturen! 
Klik hier om direct naar de website te gaan. 

Welness momentje
Ook de mama’s vinden het heerlijk om tussen alle hectiek door even een momentje voor zichzelf te hebben. Een lekker bad, warm theetje of een rustmomentje onder de douche? Daar zeggen ook de mama’s geen nee tegen. Een welness pakket met verschillende soorten douchegel, bodylotion of badzout is altijd een goed idee. Of nog beter, geef een bon om samen naar de welness te gaan! Even lekker qualitytime samen. Een echt relax moederdagcadeau dus!

Een doosje Zoete Post
De leukste dingen in het leven zijn zoet! Deze kon natuurlijk niet ontbreken in ons lijstje. Kan je niet op bezoek bij je moeder of wil je last-minute toch nog een gepersonaliseerd brievenbuscadeau regelen, zit je goed bij Zoete Post. Met een lekker doosje Zoete Post kan iedere mama thuis verrast worden. Je kan gratis een persoonlijke boodschap toevoegen en je moeder ontvangt het lekkerste moederdagcadeau gewoon door de brievenbus! We hebben speciale moederdaggebakjes gemaakt. Direct bestellen? Neem dan een kijkje in onze shop. 

Samen picknicken 
Mooi weer en een vrije zondag? Klinkt als een prima dag voor een picknick. Jij zorgt voor de hapjes en drankjes, of dit doe je samen met je moeder, ook gezellig! En zoek een rustige plek uit of juist gewoon simpel in het park en genieten maar. Even samen een momentje om van te genieten.

Gepersonaliseerd schort
Is jouw moeder een echte keukenprinses en staat ze het liefste de hele dag in de keuken om voor de hele familie of de hele buurt lekkers te maken? Dan kan ze wel een mooi schort gebruiken. Geef dan een bedrukt schort cadeau! Je kan een leuke quote er op laten drukken, haar naam, een foto van de kleinkinderen of gewoon een foto van jezelf ;-). Nog inspiratie nodig voor leuke quotes?:
‘Life is short, lick the bowl’
‘Cookies make the world a better place’
‘I eat cake because it’s somebody’s birthday somewhere’

Invulboek
Verras je moeder met dit invulboek ! En dan moet je het natuurlijk wel al ingevuld hebben. Het boek heeft super leuke pagina’s met de leukste quotes en zinnen om in te vullen over jouw mama, dit maakt een invulboek pas echt uniek. 

Klik hier om direct naar de website te gaan.

Persoonlijke boodschap 
Is je bankrekening al leeg en wil je een budgetproof moederdagcadeau geven? Vertel je moeder eens wat haar speciaal maakt of waarom je zoveel van haar houdt. Maak er een speciale dag van en vlieg elkaar eens een extra keer in de armen, de mama’s kunnen het zeker waarderen. Als je dit in een brief schrijft of achterop een mooie foto van jullie samen dan kan ze het ook altijd bewaren!

Heel holland bakt!
Houdt jouw moeder ook van bakken? Geef haar dan een toffe bakvorm of tulband cadeau. Wij zijn helemaal verliefd op de tulbanden van nordic ware, al heeft de hema tegenwoordig ook gave tulbanden! En, om het af te maken zoek je jouw lievelingsrecept op onze blog, schrijf je dit op een kaart en doe je dit bij de bakvorm. Enne, natuurlijk geef je jouw moeder een hint dat je volgende week wel even komt proeven ;-). 
Op zoek naar een leuk recept? Klik dan hier!

Workshop 
Zoek een leuke workshop uit om samen te volgen. Maak bonbons, ontwikkel je eigen parfum, boek een brood bak workshop, ga bloemschikken of zoek een andere workshop die echt bij jouw moeder past. Op deze manier leer je wat nieuws en ben je er toch even samen tussenuit. 

Bakboek
Of een mooi bakboek. Teuntje haar lievelings bakboek is de bakbijbel van Rutger Bakt! Echt een top boek waar zo veel in staat, en allemaal even lekker!