Brievenbusgeschenk als bedankje na vakantiedrukte

Een uniek, lekker en hip relatiegeschenk voor jouw medewerkers!

De zomervakantie.. voor veel mensen een heerlijke tijd om lekker te genieten van vakantie en je gezin. Maar, voor bedrijven vaak ook hectische periode vol uitdagingen. Het is vaak toch lastig om de planning rond te krijgen en van de collega’s wordt er veel verlangd om alles toch draaiende te houden. Zoete post is de perfecte keuze om je medewerkers te verwennen na een drukke vakantieperiode. In onderstaande blog zullen we ontdekken waarom brievenbus brownies het ideale geschenk zijn en hoe ze een glimlach kunnen toveren op het gezicht van elke medewerker.

Waarom is zoete post het ideale geschenk voor jouw medewerkers als bedankje na de vakantiedrukte?

Laat weten dat je ze waardeert!
Na de vakantiedrukte hebben je medewerkers tijd nodig om te ontspannen en tot rust te komen. Met zoete post stuur jij je medewerkers niet alleen de allerlekkerste brownies, blondies en boterkoek maar ook een persoonlijke boodschap. Je laat ze hierdoor ook vooral weten dat je aan ze denkt, ze waardeert en een momentje voor zichzelf gunt! Het ideale relatiegeschenk dus. 

Gemakkelijke verzending en ontvangst:
Een van de grootste voordelen van zoete post is het gemak van verzending en ontvangst. Deze heerlijke huisgemaakte traktaties worden zorgvuldig verpakt in een hele mooie brievenbusdoosjes, zodat ze zonder gedoe kunnen worden afgeleverd door heel Nederland. Je collega’s hoeven dus niet thuis te zijn wanneer het brievenbusgeschenk wordt geleverd.  Het voordeel is ook dat iedereen het cadeau tegelijk ontvangt. Zijn er nog een aantal medewerkers op vakantie? Geen probleem, dan sturen we hun doosjes toch gewoon iets later op!

Personalisatiemogelijkheden:
Al vanaf 1 stuk is de persoonlijke boodschap gratis. Want dat is nou juist waar het om draait. De lekkerste zoete post samen met jouw persoonlijke boodschap! We denken daarnaast heel graag met je mee om de doosjes te matchen met jouw bedrijf. Bijvoorbeeld door een gedrukte kaart in jullie huisstijl. Of bij grotere oplages zelfs een sticker op het doosje zodat het echt volledig in jullie stijl is. Heb je verder zelf nog ideeën of wensen? Dan horen we dat graag en samen maken we er iets moois van!

Lekker!
Tja, hier hoeven we geen heel lang verhaal van te maken. Want zoete post is gewoon heel erg lekker. En misschien klinkt dit een beetje als ‘wij van wc-eend adviseren wc-eend’. Maar, daar hebben we iets op gevonden! Je mag zakelijk namelijk gratis een proefdoosje aanvragen via deze pagina.

Nieuwsgierig?Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kijk voor meer informatie op onze zakelijke pagina.  

De smaak van een heerlijke brownie kan tijdelijk zijn, maar de waardering die je uitdrukt door middel van dit geschenk zal zeker een blijvende herinnering zijn!