Brievenbuscadeau kerst

Het lekkerste kerstcadeau door de brievenbus!

Wil je jouw klanten verrassen met een kerstgeschenk? Wil je jouw oma een bedankje sturen voor kerst? Wil je jouw medewerkers door heel NL een kerstcadeau sturen? Dan staan wij voor jullie klaar om de lekkerste brownies per post door heel Nederland te verzenden met de brievenbuspost!

 

 

Cadeau voor iedereen
Zoete post is voor iedereen te leuk en te lekker om te krijgen. Zo zien wij bestellingen voor opa’s, oma’s, neefjes, nichtjes, werkgevers, collega’s, klanten, kennissen, mannen, vrouwen, vrienden, vriendinnen, echt voor iedereen! Ook zakelijk wordt zoete post besteld door heel veel verschillende bedrijven zoals een bouwbedrijf, zorginstelling, vakantiepark, autogarage, school en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zoete post is voor iedereen!

 

Kerstaanbod
Elk jaar hebben we een ander te lekker kerst aanbod. In 2022 is het een red velvet kerst blondie met noten, cranberry, kerstkruiden, witte chocolade swirl & kerstsprinkles. En natuurlijk verzenden we dit samen met een gratis persoonlijke boodschap. 

Deze blondie kan los besteld worden maar ook in een heerlijke kerstmix voor degene die graag alles proeven. 

Kleine of grote bestelling
Wil je 1 doosje bestellen? Geen probleem, dat kan heel gemakkelijk via de webshop. Wil je 10 doosjes of misschien wel 3000 doosjes bestellen? Ook dat kunnen we regelen! Neem dan even contact met ons op. De prijs van het kerstaabod staat op deze pagina. En wil je eerst even testen, vraag dan gratis een proefdoosje aan!