Brievenbuscadeau kerst

Het lekkerste kerstcadeau door de brievenbus!

Wil je jouw klanten verrassen met een kerstgeschenk? Wil je jouw oma een bedankje sturen voor kerst? Wil je jouw medewerkers door heel NL een kerstcadeau sturen? Dan staan wij voor jullie klaar om de lekkerste brownies per post door heel Nederland te verzenden met de brievenbuspost!

 

 

Cadeau voor iedereen
Zoete post is voor iedereen te leuk en te lekker om te krijgen. Zo zien wij bestellingen voor opa’s, oma’s, neefjes, nichtjes, werkgevers, collega’s, klanten, kennissen, mannen, vrouwen, vrienden, vriendinnen, echt voor iedereen! Ook zakelijk wordt zoete post besteld door heel veel verschillende bedrijven zoals een bouwbedrijf, zorginstelling, vakantiepark, autogarage, school en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zoete post is voor iedereen!

 

Kerstaanbod
Elk jaar hebben we een ander te lekker kerst aanbod. In 2022 is het een red velvet kerst blondie met noten, cranberry, kerstkruiden, witte chocolade swirl & kerstsprinkles. En natuurlijk verzenden we dit samen met een gratis persoonlijke boodschap. 

Deze blondie kan los besteld worden maar ook in een heerlijke kerstmix voor degene die graag alles proeven. 

Kleine of grote bestelling
Wil je 1 doosje bestellen? Geen probleem, dat kan heel gemakkelijk via de webshop. Wil je 10 doosjes of misschien wel 3000 doosjes bestellen? Ook dat kunnen we regelen! Neem dan even contact met ons op. De prijs van het kerstaabod staat op deze pagina. En wil je eerst even testen, vraag dan gratis een proefdoosje aan!

Zoete blog. Altijd lekker!

Het lekkerste brievenbuscadeau om iemand beterschap te wensen!Een bosje bloemen sturen om iemand beterschap of sterkte te wensen. Het is in Nederland bijna een traditie geworden. En ik geef toe, bloemen zijn ook mooi en leuk om te krijgen. Maar, als je huis vol staat met 10 (of soms nog wel meer) bossen bloemen. Dan word je ook niet per se heel blij meer van nummer bosje nummer 11. Onze brievenbusbrownies zijn daarentegen het ideale geschenk om iemand beterschap of sterkte te wensen! Waarom? Hieronder geven we je zes redenen waarom dit cadeau zo leuk en handig is!Lees lekker door Het lekkerste brievenbuscadeau voor de Dag van de Leerkracht!Op 5 oktober is het weer de dag van de leerkracht. Een mooi moment om alle leraren eens in het zonnetje te zetten! En, hoe kan dat nou beter dan met een uniek, lekker en hip brievenbusgeschenk! Want ja, dit heerlijke cadeau past gewoon door elke brievenbus, samen met een persoonlijke boodschap!Lees lekker door Brievenbusgeschenk als bedankje na vakantiedrukteDe zomervakantie.. voor veel mensen een heerlijke tijd om lekker te genieten van vakantie en je gezin. Maar, voor bedrijven vaak ook hectische periode vol uitdagingen. Het is vaak toch lastig om de planning rond te krijgen en van de collega’s wordt er veel verlangd om alles toch draaiende te houden. Zoete post is de perfecte keuze om je medewerkers te verwennen na een drukke vakantieperiode. In onderstaande blog zullen we ontdekken waarom brievenbus brownies het ideale geschenk zijn en hoe ze een glimlach kunnen toveren op het gezicht van elke medewerker. Een echt uniek, hip en lekker relatiegeschenk dus!Lees lekker door