Bedankje voor de klant! 

Een voorbeeld hoe jij jouw klanttevredenheid kan verhogen!

De klanttevredenheid verhogen, dat wil elk bedrijf toch! Als eerste doe je dat natuurlijk door te zorgen voor een fantastisch product maar ook door dingen zoals duidelijke communicatie, en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar dat zijn dingen die klanten eigenlijk gewoon al verwachten. Voor hen maakt dit niet dat ze meer tevreden zijn over jouw bedrijf.

 

Wat ze dan wel weer heel tof vinden is als jij ze onverwacht verrast met iets extra’s! Want elke klant wordt toch blij van een lekkere attentie. 

En dat is precies van garagebedrijf van Tilburg-Bastianen doet. Ze leveren een topservice voor hun klanten, maar ze geven ze ook net iets extra’s. 

Nadat ze een auto hebben afgeleverd ontvangt de klant een luxe en mooie waaier met informatie over het bedrijf en de auto, maar ook met een leuke boodschap! Er staat namelijk dat de klant nog iets lekkers thuisbezorgd krijgt. En dat is wanneer wij aan de slag gaan! We sturen de klant een heerlijk doosje zoete post op met de brievenbuspost. Voor de klant echt een leuk en lekker cadeau door de brievenbus. Ze krijgen namelijk een box met de lekkerste brownies, blondies en boterkoek, volledig in stijl van het bedrijf!

Voor het bedrijf is dit ook weer een extra moment dat ze aan hen denken. Want ze rijden al ongeveer een week rond in hun auto. Maar worden nu nog een keer verrast door het bedrijf. 

Reviews verzamelen
Ook vragen ze op het kaartje of klanten hun tevredenheidsonderzoek in willen vullen. Dat is natuurlijk een leukere manier dan een standaard mail die vaak weer snel in de prullenbak verdwijnt!

Dat het gewaardeerd wordt door klanten blijkt wel uit hun klanttevredenheidsonderzoek. 
Een paar opmerkingen van klanten:

‘Leuk ook om de volgende dag 'lekkere' brievenbuspost te ontvangen. leuke verrassing die ook nog eens erg lekker was. Top!’ 


‘Een week later thuis een pakketje met lekkere koeken ontvangen.’


‘Nog hartelijk dank voor de Zoete Post die wij ontvingen!’

Wil jij ook de klanttevredenheid verhogen door het lekkerste en leukste cadeautje door de brievenbus? Gewoon echt even een lekker momentje voor jouw klant.. Kijk dan gerust even bij onze zakelijke mogelijkheden of neem contact met ons op. Je mag ook altijd gratis een proefdoosje aanvragen.