Sinterklaas en kerst

Cadeautjes krijgen hoort bij sinterklaas en kerst toch? Ook jouw medewerkers of klanten zullen een heerlijk zoet geniet momentje zeker kunnen waarderen. We hebben voor beide feestdagen een special ontwikkeld. 

Verras je medewerkers of relaties!

Een cadeau ontvangen vind iedereen nog steeds leuk toch? Ook al geloof je niet meer in de goedheiligman.
We hebben voor sinterklaas een heerlijke boterkoek ontwikkeld met gevulde speculaas en amandelen. Deze is ook verkrijgbaar in een mix doosje met heerlijke andere zoete post.

Kerst is voor velen het moment om mensen te bedanken. Hoe mooi is het om aan het einde van het jaar jouw medewerkers of relaties even een heerlijk genietmomentje voor zichzelf te geven? Voor kerst hebben een we een super lekkere red velvet blondie ontwikkeld met noten, cranberry, kerstkruiden, witte chocolade swirl en kerst sprinkles! Ook deze is verkrijgbaar in een mixdoosje. 

Hoe werkt het?
Jullie kiezen welk doosje (met 3 stuks of met 6 stuks) jullie willen verzenden en samen spreken we de verzenddatum af. Dan gaan wij aan de slag om te bakken en met de personalisatie (zie stap personalisatiemogelijkheden) en gaan jullie alle adressen bij elkaar verzamelen. Als alles op tijd binnen is verzenden wij met de post op de afgesproken datum de zoete post naar alle ontvangers. 

Personalisatiemogelijkheden
Je mag altijd gratis een persoonlijke boodschap toevoegen. Tot 75 stuks printen wij dit op onze wenskaart. Vanaf 75 stuks gratis op een gedrukte wenskaart in jullie huisstijl. Vanaf 400 stuks ontvang je tevens gratis een sticker die we op de deksel van het doosje plakken over ons logo heen. Ontwerpen kunnen wij voor jullie doen maar dit kan je ook zelf doen. 

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verzendkosten en persoonlijke boodschap maar exclusief btw van 9%.

Totaal aantal doosjesLekkere trek - lovely mix
(3 grote stukken per doosje)
Grote honger - I want it all
(6 grote stukken per doosje)
1 - 19€ 14,63€ 20,64
20 - 99€ 14,00€ 20,00
100 - 299€ 13,50€ 19,50
300 - 799€ 13,00€ 19,00
800+€ 12,00€ 18,00