Sinterklaas rocky road rotsjes

Een van mijn signaturen dishes vroeger waren pindarotsjes! Maaaar, wil je dat goed doen dan moet je de chocolade tempereren. Anders wordt de chocolade niet goed knapperig maar nog erger, dan krijg je uiteindelijk zo'n lelijke witte waas over je chocolade. Endawiljenie. En chocolade tempereren is beste een lastig werkje. En als je bent zoals ik dan zit ook je hele keuken onder de chocolade 😉.

MAAR. Wij hebben de oplossing! Sowieso zijn we compleet fan van rocky road. En nu dus ook nog eens gecombineerd met roosjes & Sinterklaas maakt dit echt een goddelijk en super easy recept!


Bereidingstijd: 20 minuten

Tijd in de koelkast: minimaal 2 uur

+- 16 stuks


Ingrediënten:

  • 125 gram melkchocolade in stukjes

  • 50 gram pure chocolade in stukjes

  • 35 gram ongezouten roomboter

  • 25 gram schenkstroop

  • 40 gram pepernoten (officieel kruidnoten dus ;-) )

  • 50 gram speculaas in stukjes

  • 75 gram ongezouten pinda’s

  • Optioneel: sprinkles en schuddebuikjes


Bereidingswijze

  1. Zet een groot bord klaa