Frambozen blondies

De frisse smaak van frambozen, zoete touch van witte chocolade & de crunch van de pecannoten maakt dit echt een te lekkere sticky blondie!


Bereidingstijd 30 minuten

Baktijd 40/45 minuten

16 stuks


Ingrediënten

  • 160 gram roomboter

  • 275 gram bruine basterdsuiker

  • 1 tl vanille

  • flinke snuf zout

  • 2 kleine eieren

  • 225 gram bloem

  • 120 gram frambozen

  • 100 gram witte chocolade

  • 100 gram pecannoten



Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 165 °C (bij hetelucht) of op 180 °C (bij boven & onder warmte).

  2. Vet een bakvorm van 20x20cm in en bekleed met bakpapier.

  3. Smelt de boter in een pannetje op laag vuur.

  4. Wanneer de boter gesmolten is mix je dit +- 3 tot 5 minuten samen met de suiker, vanille en zout.

  5. Snij ondertussen de witte chocolade en de helft van de pecannoten in kleine stukjes.

  6. Voeg één ei toe aan het beslag en mix dit goed door. Wanneer het ei is opgenomen voeg je ook het andere ei toe. Mix alles nog +- 5 minuten.