Chocolade eierdopjes

Als ik met iemand anders in de supermarkt ben worden ze altijd kriebelig van mij. Het liefste loop ik langs elke rij en soms ook nog wel drie keer. Ik vind het heerlijk om alle producten te bekijken en te bedenken wat ik er mee kan maken. Zo kwam ik laatste holle chocolade eitjes tegen, daar kon ik vast wat mee verzinnen!

En zie hier, super simpel maar oh zo leuk, chocolade eierdopjes! Ik heb ze gevuld met witte chocolade-aardbeienmousse (klik hier voor het recept) maar je kunt ze natuurlijk vullen met alles wat jij lekker vindt. Ga zelf de keukenprinses uithangen of koop een pak vanillevla in de supermarkt, alles kan!

Benodigdheden:

- Holle chocolade eitjes

- Koekenpan

- Lekkere vulling

Bereiding:

1. Haal het papiertje van de eitjes en snij met een scherp mes de topjes er af.

2. Zet een koekenpan even een paar seconden op het vuur totdat hij warm wordt. Heet is niet nodig, alleen een beetje warm.

3. Pak een eitje en duw het eitje en het topje zacht met de bolle kanten tegen de bodem van de koekenpan. Het hoeft echt maar een heel klein beetje te smelten.

4. Duw de bolle kant van het ei en het topje tegen elkaar aan en tadaaaa, daar zijn je chocolade eierdopjes!

Recente berichten