Team Zoete Post

Deze toppers hebben genoeg zelfbeheersing om al het lekkers door heel NL te sturen zonder alles zelf op te eten ;-)!

Teuntje // Blij ei // Creatieve brein // Chaoot // Eigenwijs // The big boss

Teuntje is de eigenaresse en oprichtster van Zoete Post. Ze is lichtelijk (naja behoorlijk) chaotisch en haar gedachtes staan daardoor nooit stil. Voor de creativiteit is dit heel handig, voor de productiviteit soms niet ;-). Gezelligheid vindt ze erg belangrijk en verder draait ze het liefste de hele tijd carnavalsmuziek. 

Chérel // Kletskous // Shopaholic // Zoetekauw // Vrolijk // Perfectionist // 

Van elke dag bezig zijn met het recht, naar het aanrecht. Wij zijn heel erg blij met deze carrièreswitch! Chérel vindt het heerlijk om te kletsen en denkt heel graag mee om Zoete Post nog meer te laten groeien. Ze doet alles met veel enthousiasme en wil alles graag goed doen. Maar goed is goed dus af en toe zetten we de rem er op ;-). Wij zijn in ieder geval heel blij met deze snoepkont in ons team!

Kayleigh // Gezelligheid // Creatief // Behulpzaam //  Direct

Baby's verschonen en brownies bakken, bijna hetzelfde toch ;-)? Na jaren werkzaam te zijn geweest in de kraamzorg heeft ze het roer omgegooid en is ze begonnen als ZZP'er in de food sector. We hoeven Kayleigh maar te bellen en ze staat voor ons klaar! Ze bakt brownies maar zorgt ook dat alle mail in no time is bijgewerkt. En daarnaast denkt ze maar al te graag mee hoe we Zoete Post kunnen laten groeien. 

Sanne // Zoetekauw // Curaçao lover // Koukleum // Secuur // 

Deze gezellige zoetekauw kwam op het juiste moment aangewaaid vanuit Curaçao waar ze heerlijk wat maandjes is verbleven. Nadat bleek dat het onderwijs toch niks voor haar is zijn wij heel blij dat wij gebruik mogen maken van al haar handige skills. Soms misschien een beetje te perfectionistisch, maar als je Sanne iets vraagt dan weet je zeker dat het gebeurt, en goed ook! Oja, dat is ook best handig in deze soms wat chaotische bedoeling, ze houdt goed het overzicht en houdt ons ook allert door haar kritische blik! Ze vervangt Teuntje en Cherel tijdens hun zwangerschapsverlof. Maar hopelijk kunnen we na die tijd ook nog gebruik maken van deze topper!

Freek // Klusjesman // Testpanel // Maakt alles behalve brownies // Handige Harrie

In een bedrijf vol met vrouwen is een beetje testosteron van deze handige Harrie soms heel fijn. We hebben echt geen idee wat we zonder Freek zouden moeten. Hij maakt namelijk echt ALLES! Naja, behalve de brownies dan ;-). Willen we een nieuwe inpaktafel? Freek maakt het! Verlichting op een andere plek? Freek regelt het. Doet de stroom het niet? Freek repareert het. En daarnaast is Freek heel goed in gebakjes proeven en testen :). 

Anouk // chaoot // stuiterbal // fotomodelletje // enthousiast

Deze kleine enthousiasteling zorgt dat er altijd wat te lachen valt. Ze studeert sport en beweging en ondanks dat heeft ze meer dan genoeg energie om hier te komen stuiteren! Ze komt wel standaard een minuut te laat binnen gerend en veel chaotischer dan anouk kan je niet zijn. Maar het hart zit op de goede plaats en wij zorgen wel dat ze zich kan focussen ;-). 

Jade // secuur // loyaal // appelstroopfan // onze assepoester 

Jade is onze rots in de branding wanneer we weer eens een veel te lange to do lijst hebben! Ze doet alles waar wij niet aan toe komen. Van bakken tot afwassen en van inpakken tot doosjes stickeren. En als je iets met Jade afspreekt, dan weet je ook echt dat het gebeurt! Stiekem wil ze eigenlijk elke dag alles hier opeten maar ze houdt zich toch maar in ;-). 

Anna // Harde werker // Danseres // Stille kracht // Geïnteresseerd // Poetsfanaat

Oh wat zijn we blij met deze harde werker in ons team! Deze opruimninja werkt zo stil dat we soms bijna vergeten dat ze er is. Maar ondertussen verzet ze wel bergen werk! En, heel fijn voor ons, ze vindt alles prima om te doen. Of het nou de afwas is, bakken, snijden, stickeren of poetsen, je hoort Anna nooit klagen.