Team Zoete Post

Deze toppers hebben genoeg zelfbeheersing om al het lekkers door heel NL te sturen zonder alles zelf op te eten ;-)!

Teuntje // Blij ei // Creatieve brein // Chaoot // Eigenwijs // The big boss

Teuntje is de eigenaresse en oprichtster van Zoete Post. Ze is lichtelijk (naja behoorlijk) chaotisch en haar gedachtes staan daardoor nooit stil. Voor de creativiteit is dit heel handig, voor de productiviteit soms niet ;-). Gezelligheid vindt ze erg belangrijk en verder draait ze het liefste de hele tijd carnavalsmuziek. 

Chérel // Kletskous // Shopaholic // Zoetekauw // Vrolijk // Perfectionist // 

Van elke dag bezig zijn met het recht, naar het aanrecht. Wij zijn heel erg blij met deze carrièreswitch! Chérel vindt het heerlijk om te kletsen en denkt heel graag mee om Zoete Post nog meer te laten groeien. Ze doet alles met veel enthousiasme en wil alles graag goed doen. Maar goed is goed dus af en toe zetten we de rem er op ;-). Wij zijn in ieder geval heel blij met deze snoepkont in ons team!

Kayleigh // Gezelligheid // Creatief // Behulpzaam //  Direct

Baby's verschonen en brownies bakken, bijna hetzelfde toch ;-)? Na jaren werkzaam te zijn geweest in de kraamzorg heeft ze het roer omgegooid en is ze begonnen als ZZP'er in de food sector. We hoeven Kayleigh maar te bellen en ze staat voor ons klaar! Ze bakt brownies maar zorgt ook dat alle mail in no time is bijgewerkt. En daarnaast denkt ze maar al te graag mee hoe we Zoete Post kunnen laten groeien. 

Mette // Duizendpoot // Horecatijger // Behulpzaam // Harde werker // Redder in nood

Mette is onze redder in nood! Begin 2021 heeft ze samen met Marjolyn het zwangerschapsverlof van Teuntje volledig opgevangen. Maar ook nu is Mette er wanneer wij paniek hebben! Als we een grote order hebben of als we het gewoon heul erg druk hebben dan komt superwomen Mette ons uithelpen. Ze is een echte speedy gonzalez. In no time heeft ze de brownies gebakken, gesneden & doosjes ingepakt! En verder zet ze graag samen met Teuntje de carnavalsmuziek aan ;-). 

Freek // Klusjesman // Testpanel // Maakt alles behalve brownies // Handige Harrie

In een bedrijf vol met vrouwen is een beetje testosteron van deze handige Harrie soms heel fijn. We hebben echt geen idee wat we zonder Freek zouden moeten. Hij maakt namelijk echt ALLES! Naja, behalve de brownies dan ;-). Willen we een nieuwe inpaktafel? Freek maakt het! Verlichting op een andere plek? Freek regelt het. Doet de stroom het niet? Freek repareert het. En daarnaast is Freek heel goed in gebakjes proeven en testen :). 

Sanne // Netwerker // Organisatietalent // Zakenvrouw // Snoepkont // Lachebek 

Sanne is een echte duizendpoot! Als tekstschrijver, social media strateeg & coach heeft ze haar eigen bedrijf. Ze heeft dan ook een netwerk waar je u tegen zegt.  Bij Zoete Post gaat ze heerlijk enthousiast op zoek naar toffe klanten of samenwerkingen! En dat gaat natuurlijk het beste met een brownie in de hand ;-).