F O O D . P H O T O G R A P H Y

Een foto zeg meer dan 1000 woorden.

Tulband

Wil jij ook dat mensen honger krijgen van de foto's op jouw website of social media? Goede foto's maken is niet gemakkelijk. Maar als het lukt zorgt het juist voor nieuwe klanten. Daarom ga ik jullie helpen met super mooie foto's. Ook werk ik regelmatig samen met een super creatieve styliste, zo weten we zeker dat jij de mooiste & uniekste foto's krijgt!

citrus

Mogelijkheden

Gerechten

Heb je een nieuwe menukaart en wil je jouw gasten op de website & social media laten zien wat je allemaal aan biedt? Dan zetten we jouw gerechten zo op de foto dat ze helemaal tot hun recht komen! We kunnen verschillende soorten styling, licht & composities gebruiken om te zorgen dat je verschillende foto's hebt van één gerecht zodat je even vooruit kan.

Website

Is je website echt aan vernieuwing toe? Dan kunnen we foto's maken in de stijl die bij de website past. Denk hierbij niet alleen aan foto's van gerechten maar ook van de kok die aan het werk is, gasten die genieten van het eten of van losse ingrediënten.

Eten aan de muur

Hoe gaaf is het om in jouw zaak foto's aan de muur te hebben hangen die speciaal voor jullie zijn gemaakt. Dit kunnen foto's zijn van de gerechten maar ook van ingrediënten, sfeerfoto's, een topshot van een gedekte tafel en ga zo maar door. Samen bespreken we wat goed past in de ruimte.

 

Product & recept

Heb jij een lekker foodproduct waarvan je graag wil dat het verwerkt wordt in een recept wat daarna mooi wordt gefotografeerd? Dan laten wij eerst onze culinaire creativiteit er op los en daarna onze creatieve fotografie skills!

Overig maatwerk

Heb je een ander idee of juist nog helemaal geen idee? Neem vooral contact met ons op en samen gaan we de mooiste foto's maken! 

Kosten

 

De kosten zijn volledig afhankelijk van de wensen. Stuur via onderstaand contactformulier een berichtje zodat we vrijblijvend jouw wensen kunnen bespreken en een offerte kunnen maken.

Contact

Bedankt voor de bericht!

Quiche of Cake - Photo

Teuntje Smits - info@quicheofcake.nl - Horsterweg 3 Leunen (op afspraak)